top of page
  • _

Orkidébarn


skrivs det om i dagens SvD.


Jag gillar kombinationen av genetik & miljö och hur vetenskapen sätts i ett perspektiv som alla kan förstå.0 views0 comments

Recent Posts

See All

Mitt företag kanske ska hänga med i dessa tider av social media? Samt få ett NAMN? Mitt namn är fint, vackert och unikt men det känns lite trist att introducera (eller bli introducerad) med "Natalie v

är precis vad jag har. Så tänkte jag igår när jag satt med en hög av tidningen nature och kollade vad som hade hänt. När jag var aktiv forskare hade jag aldrig så mycket tid att skanna av den vetenska

och nu gör någonting annat är en egen liten grupp. De flesta är rätt så nöjda att vi har tagit oss ifrån akademin, en del hade aldrig ens planer att stanna där. Ändå blir det lite ursäktande när vi fö

bottom of page