top of page
  • _

Nya uppdrag för Uppsala Fria Tidning


I samma veva som jag var i kontakt med Fria Tidningen fick jag en del frilansuppdrag därifrån. Jag gjorde ett litet sommarvik där och har frilansat för dem en del under hösten.


Ja tack, sa jag när jag fick frågan om jag kunde hoppa in för chefredaktören som var hemma med sjuka barn.


Det bästa med dessa uppdrag är att man aldrig vet vad som väntar. För min del blev det mycket om ett hållbart samhälle på alla möjliga sätt och vis: lokala transportfrågor, Flogstaboernas entusiastiska matodling i kolonilotter, ett nytt radioprogram på studentradion och Grön Ungdoms nya språkrör. You name it.

(Jag kommer att lägga upp några artiklar under arbetsprover)


Dessutom blev det ett reportage om en utställning där en soffa fick vara huvudperson (eller sak) och ett annat reportage om kyrkvigslar av samkönade par.


Övning ger färdighet, något jag har känt av de senaste veckorna. Jag känner mig vassare, snabbare och njuter av mitt jobb. Tänk vilka intressanta människor jag får prata med, vilken utmärkt ursäkt jag har att ringa upp okända personer och bara fråga på. Fråga fråga fråga. Vad är det värsta som kan hända? Någon säger nej tack, jag vill inte vara med. Men det händer ganska sällan vilket betyder att det är fler roligheter på gång.

0 views0 comments

Recent Posts

See All

skrivs det om i dagens SvD. Jag gillar kombinationen av genetik & miljö och hur vetenskapen sätts i ett perspektiv som alla kan förstå.

Mitt företag kanske ska hänga med i dessa tider av social media? Samt få ett NAMN? Mitt namn är fint, vackert och unikt men det känns lite trist att introducera (eller bli introducerad) med "Natalie v

är precis vad jag har. Så tänkte jag igår när jag satt med en hög av tidningen nature och kollade vad som hade hänt. När jag var aktiv forskare hade jag aldrig så mycket tid att skanna av den vetenska

bottom of page