top of page
  • _

Fler roligheter


Nu när jag ändå är inne på hur roligt mitt jobb är kan jag lika gärna fortsätta.


Ikväll (!) ska jag se The Ark spela på Katalin. Förhoppningsvis blir det en intervju också,som vanligt frågade jag bara om det fanns en möjlighet och det kanske finns. Vi får se. Envishet i kombination med lite tålamod är kanske en ganska bra strategi.


På fredag blir det en hel dag på stadsteatern för att följa repetitionerna av "låt den rätte komma in" som har premiär nästa vecka.


För er som tror att jag har fått fnatt och glömt att det är vetenskap jag ska hålla på med kan jag komma med lugnande besked. I skrivande stund sitter jag med ett reportage om personalized medicine (eller individbaserad behandling) och har en hel del annat vetenskapligt på gång.


Missa alltså inte nästa spännande bloggpost!

0 views0 comments

Recent Posts

See All

skrivs det om i dagens SvD. Jag gillar kombinationen av genetik & miljö och hur vetenskapen sätts i ett perspektiv som alla kan förstå.

Mitt företag kanske ska hänga med i dessa tider av social media? Samt få ett NAMN? Mitt namn är fint, vackert och unikt men det känns lite trist att introducera (eller bli introducerad) med "Natalie v

är precis vad jag har. Så tänkte jag igår när jag satt med en hög av tidningen nature och kollade vad som hade hänt. När jag var aktiv forskare hade jag aldrig så mycket tid att skanna av den vetenska

bottom of page