top of page
  • _

Önskelista


Mitt företag kanske ska hänga med i dessa tider av social media? Samt få ett NAMN? Mitt namn är fint, vackert och unikt men det känns lite trist att introducera (eller bli introducerad) med "Natalie von der Lehr från företaget Natalie von der Lehr".


Här är en liten önskelista (mest en anteckning till mig själv):


Företagsnamn

Logo

Facebook-sida

som kan länka till hemsidan och till en blogg som är värd namnet (alltså en mycket uppiffad variant av det här)

som en följd av allt detta: nya visitkort


0 views0 comments

Recent Posts

See All

skrivs det om i dagens SvD. Jag gillar kombinationen av genetik & miljö och hur vetenskapen sätts i ett perspektiv som alla kan förstå.

är precis vad jag har. Så tänkte jag igår när jag satt med en hög av tidningen nature och kollade vad som hade hänt. När jag var aktiv forskare hade jag aldrig så mycket tid att skanna av den vetenska

och nu gör någonting annat är en egen liten grupp. De flesta är rätt så nöjda att vi har tagit oss ifrån akademin, en del hade aldrig ens planer att stanna där. Ändå blir det lite ursäktande när vi fö

bottom of page