Natalie von der Lehr - frilansjournalist
RSS

Senaste inläggen

Önskelista
Vi som disputerade
Orkidébarn
Det bästa jobbet
Fri som en frilansare

Kategorier

att skriva
barn
efter disputationen
företagandet
frilans
journalistik
journalistik och vetenskap
människor
personligt
drivs av

Min blogg

Fler roligheter

Nu när jag ändå är inne på hur roligt mitt jobb är kan jag lika gärna fortsätta.

Ikväll (!) ska jag se The Ark spela på Katalin. Förhoppningsvis blir det en intervju också,som vanligt frågade jag bara om det fanns en möjlighet och det kanske finns. Vi får se. Envishet i kombination med lite tålamod är kanske en ganska bra strategi.

På fredag blir det en hel dag på stadsteatern för att följa repetitionerna av "låt den rätte komma in" som har premiär nästa vecka.

För er som tror att jag har fått fnatt och glömt att det är vetenskap jag ska hålla på med kan jag komma med lugnande besked. I skrivande stund sitter jag med ett reportage om personalized medicine (eller individbaserad behandling) och har en hel del annat vetenskapligt på gång.

Missa alltså inte nästa spännande bloggpost!
Site Builder drivs av  Vistaprint