Natalie von der Lehr - frilansjournalist
RSS

Senaste inläggen

Önskelista
Vi som disputerade
Orkidébarn
Det bästa jobbet
Fri som en frilansare

Kategorier

att skriva
barn
efter disputationen
företagandet
frilans
journalistik
journalistik och vetenskap
människor
personligt
drivs av

Min blogg

Fri som en frilansare

är vad jag är. Åter igen.

Efter ett kort inhopp som redaktör är jag tillbaka på heltid i frilansvärlden och har kommit till insikten att det är här jag trivs bäst. Visst, jag saknar mina arbetskamrater och den rutinen som ett "vanligt" jobb för med sig. Men att kunna planera helt själv, följa ett intressant sidospår och befattar sig med helt olika ämnen är inte heller så dumt.

Friheten är någonting som jag värderar otroligt högt. Det är det lilla extra jag behöver för att vara kreativ, för att göra mitt bästa och för att trivas med det jag gör.

4 kommentarer på Fri som en frilansare:

Kommentarer RSS
Online thesis on den 6 december 2017 08:52
I have not been this thrilled by a blog entry for a long while! You have it, whatever that implies in blogging. I like to share these types of blog to my friends who like to read the blogs for gaining good thoughts and informations
Svara på kommentar


Exclusive Thesis on den 29 januari 2018 12:40
It is as convenient as possible when you can plan your time independently.
Svara på kommentar


McCants on den 5 februari 2018 15:07
Today, Ӏ went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and ցave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the ѕhell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off toⲣic but I had to tell somеone!
Svara på kommentar


McCants on den 5 februari 2018 15:08
Today, Ӏ went to the beachfront with my kids. I found a sea shell and ցave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the ѕhell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off toⲣic but I had to tell somеone!
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint