Natalie von der Lehr - frilansjournalist
RSS

Senaste inläggen

Önskelista
Vi som disputerade
Orkidébarn
Det bästa jobbet
Fri som en frilansare

Kategorier

att skriva
barn
efter disputationen
företagandet
frilans
journalistik
journalistik och vetenskap
människor
personligt
drivs av

Min blogg

Ibland undrar jag

vem det är som hittar till min hemsida. Enligt statistiken har jag en del besökare från USA och det gör mig såklart lite nyfiken. Ge er gärna tillkänna genom en kommentar :-)

Sedan kan jag undra lite varför jag har en blogg i huvudtaget. Det är ju inte så att jag skriver så värst mycket i den. Just nu är det rätt mycket som ska bli klart innan midsommar. En klassisk deadline, jag vet. Men till skillnad tillnad till forskningen där man gärna VILL att saker och ting ska vara klara innan semestern så SKA de helt enkelt vara klara om de ska tryckas.

Men efter det lyckas jag förhoppningsvis att skriva lite mera samt att lägga ut några nya arbetsprover.

1 kommentar på Ibland undrar jag:

Kommentarer RSS
sportwetten on den 27 augusti 2014 21:57
Zum Beispiel Beispielsweise , fuer diejenigen, die wie Wetten auf Fussball Sie koennten lernen verstehen in die Sport genau das, was fahren Linien Staemme und Quoten. Sie koennen Wette gross Einkommen und werden sicher bestimmte zuversichtlich, dass Ihre werden sehen, seinen Weg in Ihr Bankkonto Bankkonto durch ueber die verschiedenen Entzugs Techniken angeboten und a gut getimten Materie
Svara på kommentar

Skriv en kommentar

Ditt namn:
E-postadress: (obligatorisk)
Hemsida:
Kommentar:
Gör texten större, fet, kursiv och mycket annat med hjälp av HTML-taggar. Vi visar dig hur man gör.
Post Comment
Site Builder drivs av  Vistaprint